Menu

Паметници и Надгробни плочи - вечен мир и покой на душата

Идва време, когато трябва да помислим и за тези наши близки, които вече не са между нас. Те несъмнено заслужават най-доброто, което сме способни да им осигурим, дори да се намират в друго измерение. Братя Радойчовски са напълно наясно с това и затова съсредоточават своите усилия в изработката на паметници и надгробни плочи за вашите любими същества.

От снимките на страницата в сайта се виждат забележителните и внушителни паметници и надгробни плочи от мрамор, които те изработват. Изберете най-доброто за тези ваши сродници, които са ви напуснали, дарете вечен мир и покой на душите им. Красивите мраморни паметници ще красят не само гробовете, но и душите им, а и ще покажат вашата привързаност към тях не само приживе, но и посмъртно.

Черен или бял мрамор, орнаментиран или изчистен – вашият избор стои пред вас самите. Предпочетете това, което считате, че най-много би допаднало на вашите любими покойници, за да почетете душите им по подходящ начин. Смъртта, макар и тъжна и съкрушителна, е един естествен завършен на човешкия живот. Тя, също като раждането, трябва да бъде почетена така, че да празнува не умирането, а живота на човека. Вие несъмнено искате да почетете живота на близките ви. Майсторите братя Радойчовски знаят много добре какво очаквате от тях и затова не бива да се колебаете да се свържете с тях, ако искате да дарите вашите починали роднини с вечен покой на душите и праха им.