Menu

Камината и Барбекюто - горящо сърце във Вашия дом

Зимата е един от най-уютните сезони в годината – сняг, вятър, но и топъл дом, изпълнен с ухание на прясно изпечен хляб и курабийки. Какво още би ви било необходимо? Разбира се, че красиво инсталирана битова камина!

Братя Радойчовски, майсторите каменоделци, са експерти що се касае до изработката и монтажа на домашни камини, а също и на декоративни. Чувствайте се свободни да разгледате нашия богат каталог и портфолио от изкусно създадените камини.

Камината вдъхва живот и сърце на вашия дом. Тя създава неповторимия домашен уют, който само сгряващият огън може да създаде. Камината е стил, красота, елегантност, топлина, изисканост и радост за окото. Защо да не създадете свое кътче на топлината и да сгрявате себе си и своето семейство през студените зимни дни и нощи? Вашият дом е място, в което не бива да се страхувате да инвестирате, защото инвестицията ви при всички случаи ще ви бъде възвърната многократно. Как може да сложите каквато и да е цена на погледа в очите на вашето любимо семейство, където ще се отразява топлината и светлината на горящото сърце във вашата къща. Каменно облицованите камини ще придадат още по-изискан вид на дома ви и ще накарат всички ваши гости да онемеят от почуда.

А колкото до барбекюто – на кого ли не се е случвало да покани приятели на семейна сбирка и да иска да им предложи най-добре изпечения стек? Барбекюто е градински и кухненски аксесоар, който ще бъде необходим във всяка една къща и всяко едно семейство ще има нужда от него, за да задоволява капризите на своите гости. Облицован с камък? Дори още по-добре, защото освен добра работа, той ще върши и нещо друго – ще краси вашия двор.

Доверете се на каменоделците Радойчовски, защото ние ви обещаваме високо качество на перфектни за вашия джоб цени!