Menu

Други - реализирани от нас проекти и работа

Тук е секцията, която ще ви покаже нашите проекти, а също така и нашата работа, която сме качили като портфолио в сайта ни. Тук можете да се насладите на нашите изделия от мрамор, гранит, плочки, фаянс, камък и какво ли още не. Ще се уверите на 100% в нашето усърдие и качество що се отнася до работата ни като майстори-каменоделци.

На някои от снимките се виждат красиво орнаментирани аксесоари за дома (мраморни, фаянсови, каменни и т.н.). Те са нестандартно изработени с цел да задоволят нашите по-капризни клиенти. Защото, нека си го признаем, клиентите са винаги малко или много капризни и искат вкусът им да бъде задоволен изцяло.

На други снимки пък сме ви показали фаянсови плочки в банята, които я правят идеалното място за интимни моменти. Банята е красива, стилна, лъскава и луксозна – точно за каквато всеки човек си мечтае. Стъпалата са също важен елемент в дома – те са първото нещо, което ще се набие в очите на вашите гости и следователно трябва да бъдат старателно изпипани и деликатно изработени.

Парапетите с колоните са красиви, удобни и елегантни – т.е. подходящи за всеки дом, който претендира да бъде съвременен и модерен. Без цветарници пък не може – те придават цвят и вдъхват живот на дома ви. Цветята са символ на живота и радостта, защо тогава да не ги имаме в изобилие у нас?

Красивите орнаменти пък придават оригиналност на дома. Ако вие сте ексцентрична натура, която иска да изпъква сред гостите и семейните приятели, то вие сте попаднали на идеалното място, защото майсторите сме готови винаги да изработим това, което най-много подхожда на вкуса на клиентите ни, както и на техните лични предпочитания.

Затова нашият съвет е да се доверите на най-доброто качество и на най-ниските цени. Нашето обещание? Гаранция за удовлетвореност и качество!